Thema bruiloft

Thema bruiloft wordt steeds meer gebruikt door bruidsparen om hun trouwdag een alternatief te geven. Het maakt je speciale gebeurtenis origineel en het is extra leuk voor de gasten om in een bepaald thema gekleed te moeten komen. Je kan denk aan verschillende thema’s:

  • Napoleontisch: herleef de tijd van Joséphine de Beauharnais
  • Regency : de romantische aankleding uit de tijd van Jane Austin zoals je die in de film Pride & Prejudice ziet
  • De jaren twintig stijl, geïnspireerd door The Great Gatsby
  • De jaren 50 , een heerlijk nostalgisch thema

Dit thema voer je uiteraard door in de gehele dag én de dresscode voor jullie gasten. Desgewenst kleden we je gasten of helpen je door hen de juiste kleding instructies voor deze thema bruiloft te geven. Of ze komen bij ons in een masterclass van 10 dagdelen kleding voor zichzelf of anderen maken.

Regency

Zie jij je bruiloft zich al afspelen begin 1800? Alsof je in de film Pride en Prejudice van de bekende schrijfster Jane Austen bent terecht gekomen? Deze romantische aankleding kunnen we zowel de bruid als bruidegom volledig op maat en naar wens maken en je waant je de hele dag in de Regency periode.

Thema bruiloft Robes & Claoks

Men's regency tailcoat

Jaren twintig: The Great Gatsby

Voor een bruiloft in deze stijl, kan de bruid bijvoorbeeld kiezen voor een trouwjurk uit de jaren ´20, waar de pailletten en glitters de nadruk geven. Voor de bruidegom maken we een stijlvol en periode correct op maat gesneden kostuum. En als je het ‘af’ wilt maken kleed je de bruidsmeisjes en -jonkers en de getuigen in dezelfde stijl.

Great Gatsby thema bruiloft

En zoek je een locatie die op dit thema in speelt: kijk dan eens hier.

Jaren vijftig

Dit is helemaal gebaseerd op de jaren 50, de bruid en bruidegom kunnen hun trouwkleding hier al op afstemmen. Denk aan de kortere trouwjurken over de knie, veel kant en natuurlijk de hoeden. Je stemt je trouwkaarten af in deze leuke stijl. Bekijk eens wat oude familie foto’s uit deze jaren, dan heb je meteen een idee hoe het er uit zag. Kies je voor bruidskinderen, laat deze dan ook helemaal vintage stijl zijn.