Thema feest

Thema feest

Thema feest wordt steeds meer gebruikt om jouw feest een alternatieve en unieke invulling te geven. Het maakt je speciale gebeurtenis origineel en het is extra leuk voor de gasten om in een bepaald thema gekleed te moeten komen. Je kan denken aan verschillende thema’s:

  • Regency : de romantische aankleding uit de tijd van Jane Austin zoals je die in de film Pride & Prejudice ziet
  • Napoleontisch: herleef de tijd van Joséphine, Marie Louise enNapoleon en het Nederlandse leger bij de Slag van Waterloo
  • De jaren twintig stijl, geïnspireerd door The Great Gatsby
  • De jaren 50 , een heerlijk nostalgisch thema

Dit thema voer je uiteraard door in de dresscode voor jullie gasten. Desgewenst kleden we je  gasten of helpen je door hen de juiste kleding instructies voor jouw thema feest te geven. Of ze komen bij ons in een masterclass kleding voor zichzelf of anderen maken.

Regency

Zie jij je thema feest zich al afspelen in de Regency periode van 1811 tot 1820? Alsof je in de film Pride en Prejudice van de bekende schrijfster Jane Austen terecht bent gekomen? Deze romantische aankleding kunnen we zowel jou als je partner volledig op maat en naar wens maken en je waant je het hele feest in de Regency periode.

Thema bruiloft Robes & Claoks

Men's regency tailcoat

Napoleon

Herleef de tijd van Napoleon en zijn echtgenotes Joséphine de Beauharnais en Marie Louise. Maar ook de tijd van de Slag bij Waterloo waar heldhaftig door het Nederlandsche leger werd meegestreden.

Marie Louise thema bruiloft thema feest

Joséphine de Beauharnais

5e Bataljon Nationale Militie Waterloo

5e Bataljon Nationale Militie onder aanvoering van de Prins van Oranje.

Jaren twintig: The Great Gatsby

Voor een feest in deze stijl, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een jurk uit de jaren ´20, waar de pailletten en glitters de nadruk geven. Voor je partner maken we een stijlvol en periode correct op maat gesneden kostuum. En als je het ‘af’ wilt maken kleed je de gasten in dezelfde stijl.

En zoek je een locatie die op dit thema in speelt: kijk dan eens hier.

Jaren vijftig

Dit is helemaal gebaseerd op de jaren 50. Denk aan de kortere jurken over de knie, veel kant en natuurlijk de hoeden of een petticoat. Je stemt je uitnodiging af op deze leuke stijl. Bekijk eens wat oude familie foto’s uit deze jaren, dan heb je meteen een idee hoe het er uit zag.

Masterclass